- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

Huidverbeterende behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van alle behandelingen bij NUE SKIN huidpraktijk. Bezoek jij NUE SKIN voor de eerste keer en wil jij een huidindicatie aanpakken? Kies dan voor het huidconsult. Aansluitend aan het huidconsult kun jij ook behandeling boeken, dit is de Discovery Treatment. Wil jij jouw huid een boost geven, diep reinigen of heerlijk ontspannen? Kies dan voor één van de Facials. 

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

Facials

Alle behandelingen die onder de Facials vallen, zijn de ontspannende gezichtsbehandelingen. Tijdens deze behandelingen kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost. Wat deze behandelingen net even anders maakt dan de standaard gezichtsbehandeling, is dat deze behandelingen ook huidverbeterend werken. Voorafgaand aan iedere facial wordt jouw huid beoordeelt door middel van de skincheck, hierbij worden een aantal vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van jouw huid. Vervolgens wordt de behandeling afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen.

Het huidconsult is voor de facials niet een must, maar is wel aan te raden. Door middel van het huidconsult krijg ik een volledig beeld van jouw huid, waardoor ik de behandeling helemaal kan afstemmen op jouw huid. 

Ook is het mogelijk om add-ons toe te voegen aan jouw facials. Dit kan bijvoorbeeld wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen etc. zijn. 

Medische huidverbetering

Behandelingen die onder de medische huidverbetering vallen, vergen net even een andere aanpak. Heb jij een bepaalde huidindicatie die je wilt aanpakken, zoals bijvoorbeeld acne, pigmentproblemen, anti-aging of rosacea, dan zijn de behandelingen uit de medische huidverbetering aan te raden. 

In alle gevallen wordt er gestart met het huidconsult, gevolgd door de Discovery Treatment. Dit is om een zo goed en uitgebreid mogelijk beeld te krijgen van jouw huid en om deze voor te bereiden op de diepere huidverbeterende behandelingen. Vervolgafspraken kunnen bestaan uit bijvoorbeeld peelings of microneedling.

Behandeltraject

Bezoek jij NUE SKIN voor de eerste keer? Dan wordt er in bijna alle gevallen eerst gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen van jouw huidverbeteringstracject, daarnaast leg ik mijn concept en behandelingen uit. 

Na het intakegesprek gaan wij verder met het nauwkeurig analyseren van jouw huid door middel van de huidscan. Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huid te krijgen, kunnen we doelgerichter te werk gaan en kunnen producten en behandelingen speciaal worden afgestemd op jouw huid. 

Vervolgens ontvang jij een op maat gemaakt en persoonlijk huiddieet speciaal voor jouw huid. Hierin vind jij een duidelijk plan met behandel-, product-, voeding-, en leefstijladviezen. Schaf jij 2 of meer producten van Medik8 aan? Dan ontvang jij het huidconsult cadeau!

Wil jij aansluitend een behandeling boeken bij het huidconsult? Kies dan voor de Discovery Treatment. 

Wanneer jij NUE SKIN voor de eerste keer bezoekt, wordt er gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Wil je een behandeling erna boeken? Kies dan voor het Discovery Treatment.

Ook bied ik verschillende huidverbeterende pakketten aan. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld om verschillende huidindicaties, zoals bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken of huidveroudering te verbeteren. Doordat er een kortere behandeltijd tussen zit, zijn de resultaten sneller zichtbaar. De pakketten bestaan uit een series van een bepaalde behandelingen, dit kan bijvoorbeeld een serie van 3 peelings zijn. Bekijk hier de huidverbeterende pakketten.