- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

Over salon NUE SKIN

‘Met NUE SKIN wilde ik iets unieks neerzetten en niet één van de zoveel schoonheidssalons starten. Daarom ga ik een stapje verder dan alleen huidverzorging’.

alt="Beautique Salon Over Ons">
Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

Huidspecialiste & eigenaresse Michelle

Mijn naam is Michelle Thole, huidspecialiste en eigenaresse van NUE SKIN huidpraktijk. Met NUE SKIN wilde ik iets unieks neerzetten en niet één van de zoveel schoonheidssalons starten. Daarom ga ik een stapje verder dan alleen huidverzorging.

Ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van verschillende huidproblemen, waaronder acné. Ik heb vroeger zelf ook heel erge acné gehad, dus ik weet hoe onzeker je je daar soms over kunt voelen. Ik was dagen opzoek naar de beste producten en behandelingen, zodat mijn acné maar wegging. Vanuit daar is mijn passie voor huidverbetering gestart. Daarom focus ik mij met NUE SKIN op het verbeteren van jouw huid, zodat jij, niet net als ik, opzoek hoeft naar de beste producten en behandelingen om jouw huid te verbeteren. Bij NUE SKIN ben je aan het juiste adres!

Ik ben ontzettend gepassioneerd en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en streef naar het allerbeste resultaat. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou en bied graag een luisterend oor. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, vakkundig en eerlijk advies staan bij mij op nummer één.

Ik ben altijd opzoek naar de beste producten en behandelingen van hoge kwaliteit. Daarom volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren en om mijn kennis up-to-date te houden. Zie ik jou binnenkort in de salon?

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum

‘Net als een vingerafdruk is iedere huid uniek, daarom worden de behandelingen aangepast op jouw huid en wensen. Maak kennis met mijn unieke en doeltreffende werkwijze.’

– Michelle Thole, huidspecialist en eigenaresse

reviews

Jessica
Lees verder
“Michelle is relaxt en geeft heerlijke behandelingen geen gehaast en gezellig. Kom er elke keer ontspannen weg en mijn huid is er ook erg blij mee. Echt een aanrader”
Renate
Lees verder
''Ik vond de kruidenpeeling een fijne behandeling! Resultaat is ook mooi.. het masseren tussendoor vind ik ook prettig.”
Kerstin
Lees verder
''Leuke sfeer, goede behandeling gehad. Prijs is prima. Ik raad je zeker aan!”
Previous
Next