- BEAUTIQUE SALON

Medische huidverbetering

Wij bieden verschillende behandelingen aan die gericht zijn op medische huidverbetering. Je kunt gebruik maken van het huidconsult om te kijken welke behandeling het beste bij jou past.

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

Peelings

Een peeling is een intensieve huidverbeterende behandeling, waarbij een vloeistof op de huid wordt aangebracht om het huidvernieuwingsproces te versnellen. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de huid vervangen voor een nieuwe, gezonde huid.

Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering. Door vibrerende bewegingen, worden er met steriele naaldjes kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt er diep in de huid een natuurlijk herstelproces in gang gezet. Door een prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren en helende factoren vrij. Deze groeifactoren en helende factoren zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. 

Acne therapie

Tijdens de acné therapie behandeling wordt de onzuivere huid aangepakt. Heb jij last van puistjes, acné, of een onzuivere huid. Dan is deze behandeling geschikt voor jou! Deze behandeling focust zich op het diep reinigen en uitreinigen van de huid. Tijdens de behandeling wordt veel gebruik gemaakt van ontstekingsremmende en antibacteriële werkstoffen.

Enzyme Therapie

De Enzyme Therapy behandeling is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling wordt ook wel de ‘mini-facelift’ genoemd. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau, ook wel oxygenatie genoemd, en lymfedrainage. 

Kruidenpeeling

De kruidenpeeling richt zich voornamelijk op de basaalcellenlaag van de huid. In deze laag liggen onze stamcellen, die zich weer delen in huidcellen. Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de kruidenpeeling, worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Het resultaat hiervan? Gezondere huidcellen en dus ook huidverbetering van binnenuit.