- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

Facials

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost.

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost. Wat deze behandelingen net even anders maakt dan de standaard gezichtsbehandeling, is dat deze behandelingen ook huidverbeterend werken. Voorafgaand aan iedere facial wordt jouw huid beoordeelt door middel van de skincheck, hierbij worden een aantal vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van jouw huid. Vervolgens wordt de behandeling afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen.

Ook is het mogelijk om add-ons toe te voegen aan jouw facials. Dit kan bijvoorbeeld wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen etc. zijn. 

NUE SKIN Signature facial

60 minuten | €59,50
De NUE SKIN Signature Facial is een complete gezichtsbehandeling die helemaal wordt afgestemd op jouw huid. Hierdoor is deze behandeling bij iedereen uniek. Er wordt gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. Daarna wordt een luxe masker aangebracht en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een passend serum en een dag- of nachtverzorging. 

DMK feel good treatment

60 minuten | €79,50

De DMK Feel Good Treatment is een complete gezichtsbehandeling met het unieke concept van DMK. Dit kan een vervolgbehandeling zijn van de DMK Meet & Treat behandeling. Aan de hand van de Meet & Treat behandeling, wordt deze behandeling volledig op jouw huid afgestemd. De behandeling begint met een dubbele reiniging van de huid, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. Daarna wordt een luxe masker aangebracht en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een passend serum en een dag- of nachtverzorging.