- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

Facials

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost.

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Tijdens de facials kom jij volledig tot rust, wordt jouw huid diep gereinigd en krijgt deze een intense boost. Wat deze behandelingen net even anders maakt dan de standaard gezichtsbehandeling, is dat deze behandelingen ook huidverbeterend werken. Voorafgaand aan iedere facial wordt jouw huid beoordeelt door middel van de skincheck, hierbij worden een aantal vragen gesteld om zo een goed beeld te krijgen van jouw huid. Vervolgens wordt de behandeling afgestemd op jouw huidbehoefte en wensen.

Ook is het mogelijk om add-ons toe te voegen aan jouw facials. Dit kan bijvoorbeeld wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen etc. zijn. 

Signature Facial

60 minuten | €52,50
De Signature Facial is een complete gezichtsbehandeling die helemaal wordt afgestemd op jouw huid. Hierdoor is deze behandeling bij iedereen uniek. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. Daarna wordt een luxe masker aangebracht en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met een passend serum en een dag- of nachtverzorging. 

Signature Deluxe Facial

90 minuten | €67,50
De Signature Deluxe Facial is een uitgebreide en luxe gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling kom jij volledig tot rust en ervaar jij optimale huidverbetering. De behandeling start met een korte skincheck, waarbij jouw huid wordt geanalyseerd. Aan de hand van de skincheck worden de producten bepaald die gebruikt gaan worden tijdens de behandeling. Vervolgens wordt er gestart met een dubbele reiniging, zodat we op een schone huid kunnen beginnen. De dieptereiniging zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, waardoor werkstoffen beter worden opgenomen en de huid een frissere, stralende en heldere uitstraling krijgt. Na de dieptereiniging worden eventuele onzuiverheden verwijderd en geniet jij van een heerlijke massage. Daarna wordt een combinatie van luxe maskers aangebracht, inclusief een oog en lipmasker. De behandeling wordt afgesloten met een passend ampul, serum en een dag- of nachtverzorging.

SPECIALS

Firming Peptide Facial

90 minuten | €74,50
Vernieuw en revitaliseer jouw huid met krachtige anti-verouderingspeptiden. Luxe anti-aging behandeling voor alle huidtypes.

Krachtige antioxidanten, stamcellen en plantenextracten voeden de huid met ingrediënten die de celgroei stimuleren. Herstelt en verjongt alle huidtypes en zorgt voor een prachtige glow! Het Firming Peptide masker verbetert de microcirculatie van de huid, ontgift de huid en werkt verstevigend, liftend en maakt de huid strakker.

Oxygen Treatment

90 minuten | €82,50
Luxe zuurstof behandeling voor alle huidtypes. 

De Oxygen behandeling stimuleert niet alleen de fibroblasten om meer collageen aan te maken, maar dood ook de acne bacterie. Tevens wordt het talg in de porie opgelost. De Oxygen behandeling is ook zeer geschikt voor de huid met rosacea; het vermindert de roodheid van rosacea, het helpt de demodex mijt onder controle te houden en helpt gesprongen adertjes te verminderen.

Een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof wordt in de huid gebracht. Dit zorgt voor vermindering van roodheden in het gezicht, is extreem voedend en geeft een prachtige glow aan de huid. Geschikt voor alle huidtypes.