- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

huidconsult & first time treatment

Wanneer jij NUE SKIN voor de eerste keer bezoekt, wordt er gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Wil je een behandeling erna boeken? Kies dan voor de First Time Treatment.

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum

Huidconsult

Bezoek jij NUE SKIN voor de eerste keer? Dan wordt er in bijna alle gevallen eerst gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen van jouw huidverbeteringstracject, daarnaast leg ik mijn concept en behandelingen uit.

Na het intakegesprek gaan wij verder met het nauwkeurig analyseren van jouw huid door middel van de huidscan. Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huid te krijgen, kunnen we doelgerichter te werk gaan en kunnen producten en behandelingen speciaal worden afgestemd op jouw huid.

Vervolgens ontvang jij een op maat gemaakt en persoonlijk huiddieet speciaal voor jouw huid. Hierin vind jij een duidelijk plan met behandel-, product-, voeding-, en leefstijladviezen. Schaf jij 2 of meer producten van Medik8 aan? Dan ontvang jij het huidconsult cadeau!

Wil jij aansluitend een behandeling boeken bij het huidconsult? Kies dan voor de First Time Treatment

First Time Treatment

EERSTE BEHANDELING

Voordat ik begin met de actievere behandelingen, zoals een peeling of microneedling, is het belangrijk om jouw huid hier op voor te bereiden. Dit doen we door middel van de First Time Treatment. Met de First Time Treatment gaat jouw huid kennis maken met de hoge actieve werkstoffen, verbeteren we de conditie van jouw huid voor vervolgafspraken en kan ik zien hoe jouw huid op de producten reageert. De First Time Treatment is een complete behandeling, die geheel wordt afgestemd op de conditie van jouw huid. Ook in combinatie te boeken met het huidconsult.