- NUE SKIN HUIDPRAKTIJK

Behandeltraject

6 stappen voor het behalen van de best mogelijke resultaten.

Michelle - Beautique Salon - Facials - Huidverbeterende behandelingen - acne - huidindicaties - 7881 RS Emmer-Compascuum - Medik 8

1
Kennis maken

Wanneer jij NUE SKIN voor de eerste keer bezoekt, wordt er gestart met een huidconsult. Voordat wij samen beginnen aan jouw reis naar een stralende huid, vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen van jouw huidverbeteringstracject, daarnaast leg ik mijn concept en behandelingen uit.

2
Huidscan

Na het intakegesprek gaan wij verder met het nauwkeurig analyseren van jouw huid door middel van de huidscan. Door een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw huid te krijgen, kunnen we doelgerichter te werk gaan en kunnen producten en behandelingen speciaal worden afgestemd op jouw huid.

In mijn salon werk ik met het revolutionair huidanalyse apparaat van RS Lightskin. De hoge resolutie superzoom camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting: RGB, UV en gepolariseerd licht. Door middel van deze foto’s kan er in de diepere lagen van de huid gekeken worden om het (nog) onzichtbare zichtbaar te maken. Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

• Fijne en grove poriën
• Algemene vlekken en plekjes
• Fijne lijntjes en rimpels
• Huidtextuur verbetering
• UV porfyrine meting
• UV pigmentatie meting
• UV vochtmeting
• Gevoelige gebieden
• Hyperpigmentatie
• Zonneschade

3
Persoonlijk huiddieet

Vervolgens ontvang jij een op maat gemaakt en persoonlijk huiddieet speciaal voor jouw huid. Hierin vind jij een duidelijk plan met behandel-, product-, voeding-, en leefstijladviezen.

4
Eerste behandelingen

Wanneer ik alle informatie heb die ik nodig ben, gaan we beginnen met de eerste behandeling. Voordat ik begin met peelings en/of microneedling, is het belangrijk om jouw huid hier op voor te bereiden. Dit doen we door middel van de First Time Treatment en de juiste producten voor thuis. Hierdoor kan jouw huid alvast wennen aan hoge actieve werkstoffen en versterken we de conditie van jouw huid.

5
Vervolg afspraken

Vervolgafspraken zijn in bijna alle gevallen in kuurverband, dit betekend dat er een series van behandelingen wordt uitgevoerd. Heb jij een huidindicatie die je wilt aanpakken, dan gaan we verder met peelings of microneedling. Welke behandeling bij jouw huid past, wordt uitgebreid besproken tijdens het huidconsult.

Heb jij geen huidindicatie, maar wil je jouw huid goed verzorgen en preventief te werk gaan? Dan zijn bijvoorbeeld de facials aan te raden. Hierbij is de huidscan geen must, maar het is wel aan te raden. Hierdoor kan er een passend huiddieet voor jou worden samengesteld met de juiste producten. 

6
We doen het samen

Mijn doel is om voor iedereen zijn/haar droomhuid te creëren, maar dit kan ik natuurlijk niet alleen. Jij speelt namelijk zelf een heel belangrijke rol in het resultaat dat kan worden bereikt. Een groot deel van de behandeling gaat namelijk thuis verder, want je bent natuurlijk meer thuis dan bij mij in de salon.

Om het maximale uit de behandelingen te halen, is het belangrijk om de geadviseerde producten thuis te gaan gebruiken. Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat de resultaten sneller worden bereikt, maar ook behouden worden. 70% van het resultaat wordt thuis behaald met de juiste producten en de overige 30% door salonbehandelingen. Een combinatie van beide zorgt voor optimaal resultaat.